curatare si schimbare pasta termica iasi
De ce este necesara curatarea si schimbarea pastei termice?

Pentru o durată de viață cât mai îndelungată a calculatorului tău, ideal ar fi să faci o curățare și o schimbare de pastă termică o dată pe an sau cel mult o dată la doi ani. Astfel, vei evita problemele costisitoare, cum ar fi arderea procesorului.

Cum știi când trebuie făcută o curățare și o schimbare de pastă termică?

În timp, vei observa că echipamentul tău va începe să ruleze din ce în ce mai greu, să se supraîncălzească și să scoată diferite zgomote. De asemenea, vei auzi că ventilatorul va începe să pornească la viteză maximă foarte des.

Este doar o chestiune de timp până când calculatorul tău va începe să se restarteze la câteva minute după pornire sau, coșmarul tuturor, să nu mai pornească deloc.

Ce se întâmplă, de fapt? În acel moment, sistemele de siguranță ale calculatorului detectează temperatura ridicată a procesorului și, pentru a evita distrugerea acestuia, întrerupe alimentarea cu energie. Restartându-se, procesorul are o fereastră mică de timp pentru a se răci puțin.

Curățarea și schimbarea de pastă termică sunt esențiale

Echipa #webIT folosește pastă termică de cea mai bună calitate, pentru ca procesorul să efectueze transferul de căldură cât mai eficient. Noi îți putem curăța și schimba pasta termică a laptopului sau calculatorului la cel mai bun preț din Iași.

Îți recomandăm pachetul Fresh Start. În super-prețul de 150 lei, beneficiezi de:

  • curățare completă laptop sau desktop
  • schimbare pastă termică
  • instalare Windows
  • instalare orice programe ai nevoie

Programare imediată, la orice oră, în funcție de programul tău!

Folosim doar echipamente și produse premium, deoarece pentru noi calitatea lucrării este cea mai importantă. Dacă tu ești mulțumit de rezultat, atunci și noi vom fi mulțumiți de munca noastră!

Ai nevoie de informații, sfaturi sau consultanță? Contactează-ne oricând și te ajutăm cu mare drag!