suport tehnic pentru firme

Atunci când ai o afacere, te confrunți cu multe provocări: personal insuficient, clienți dificili, costuri crescute, bugete limitate. Toate acestea au de cele mai multe ori o consecință care te poate costa mult în timp: neglijarea părții de suport tehnic.

Știm: momentan, te costă mai puțin să te ocupi tu de dezvoltarea site-ului, de implementat module în magazinul tău online, de mentenanța serverelor și de dezvoltarea softurilor necesare afacerii tale. Pe termen lung, însă, ai idee cât de mult te poate costa o decizie proastă sau o implementare greșită? În multe cazuri, aceste lucruri pot costa foarte mult și pot conduce chiar la falimentul afacerii tale.

Businessurile moderne se bazează într-o proporție covârșitoare pe sisteme informatice și pe internet pentru operațiunile zilnice. Tu ești 100% sigur că sistemele tale nu sunt vulnerabile în fața hackerilor? Te bazezi pe cele mai bune softuri și cele mai performante soluții anti-malware în activitatea ta? Vezi mai jos câteva motive pentru care ai nevoie de suport tehnic dedicat afacerii tale:

Implementarea soluțiilor potrivite

Fie că ai nevoie de hardware nou sau de o soluție software care să îți propulseze afacerea la un nou nivel, ai nevoie de profesioniști care să te îndrume. În funcție de nevoile și de bugetul tău, noi îți oferim cea mai bună soluție disponibilă pe piață. Cunoaștem foarte bine soluțiile moderne de hardware și software și ne dedicam 100% succesului afacerii tale.

Mentenanța sistemelor

Nu este suficient să cumperi și să instalezi sisteme performante la sediul tău. Așa cum probabil ai observat deja, aceste sisteme trebuie verificate, resetate, updatate și chiar upgradate la anumite intervale de timp. În acest fel, vei obține cele mai bune rezultate cu sistemele tale. De asemenea, te poți confrunta cu situația neplăcută în care un echipament electronic cedează sau face probleme. Cine te ajută în regim de urgență? Exact, noi. Echipa #webIT și-a propus să te salveze din absolut orice situație stresantă!

Protecția sistemelor

Într-o lume în care aproape orice este posibil să se întâmple, trebuie să îți protejezi businessul. În special atunci când lucrezi cu date personale ale clienților tăi (nume, adrese, numere de telefon, adrese de email etc.), este crucial să ai soluții tehnice de protecție împotriva furtului de date personale. Nu puține au fost cazurile în care persoane rău intenționate au ajuns la datele personale ale clienților unei firme, iar autoritățile au sancționat drastic respectivele firme pentru că nu au protejat în mod adecvat datele clienților lor. Cu siguranță îți dorești să fii perceput ca un profesionist de către clienții tăi și vrei să te bucuri de încrederea lor deplină, nu? Bazează-te pe noi și îți oferim cele mai bune soluții antivirus si antimalware.

Maximizarea profitului

Un business care se respectă își dorește în primul rând satisfacția deplină a clienților săi. Totuși, o afacere e o afacere și, în cele din urmă, ajungi să te uiți și la bilanțul contabil. Cea mai buna investiție pe care o poți face acum ca să te bucuri de profit pe timp îndelungat este investiția în software care să îți automatizeze afacerea. Cheia businessurilor de viitor este automatizarea: imaginează-ți un business care se bazează pe soluții software atât de bine gândite, încât ai nevoie de mai puțini angajați, mai puțina muncă și mai puțină bătaie de cap. Cum sună asta? Ei bine, este suficient să ne spui ce ai nevoie, iar noi realizăm pentru tine cele mai potrivite soluții software, astfel încât tu să îți maximizezi profitul.

Un lucru pe care nu îl vei afla de la concurența ta: în final, tot vei ajunge să apelezi la o firmă care să se ocupe de suport tehnic pentru afacerea ta. Important este să o faci înainte să apară probleme care te pot costa mai mult decât trebuie. Îți urăm mult succes cu businessul tău și nu uita că suntem aici pentru orice ai nevoie, hardware sau software!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment