Poți economisi foarte mult atunci când alegi să cumperi un calculator refurbished. În general, acestea sunt cu 30-50% mai ieftine decât un calculator nou, în timp ce performanțele sunt identice. Totuși, trebuie să fii atent atunci când alegi un PC refurbished. Vezi mai jos 3 sfaturi de care să ții cont atunci când cumperi un calculator refurbished:

Ce este, de fapt, un calculator refurbished?

Dacă vezi în magazinul nostru online un calculator marcat “refurbished”, acest lucru înseamnă că:

  • acel echipament a fost expus în magazin și are ambalajul original deschis
  • echipa noastră a folosit acel echipament pentru a testa modelul
  • este un model nou, dar de o generație anterioară (este depășit moral)
  • a fost returnat de către un client și are ambalajul original deschis
  • provine dintr-o comandă anulată de un client

Așadar, produsele refurbished sunt, practic, noi și 100% funcționale, doar că au ambalajul deschis din varii motive.

Fii atent ce periferice include un calculator refurbished!

Există magazine care vând calculatoarele refurbished fără cablu de alimentare, cablu pentru monitor, fără sistem de operare, DVD-RW etc. Asigură-te că știi exact toate aceste lucruri atunci când faci o achiziție.

Noi, în magazinul online #webIT, vindem laptopuri și desktopuri complete. În orice caz, avem grijă să te informăm clar în momentul achiziției ce periferice intră în prețul de vânzare.

Ai grijă să îți satisfacă nevoile tehnologice!

Produsele IT refurbished pot fi de ultimă generație, dar pot fi și modele mai vechi. Când decizi să achiziționezi un astfel de echipament, asigură-te că îți îndeplinește nevoile tehnologice. Ai nevoie pentru utilizare normală acasă sau la birou sau ai nevoie pentru gaming ori mining? În funcție de răspunsul tău, vei ști dacă produsul refurbished dorit te va satisface sau nu.

Dacă nu ești sigur ce să alegi ca să se potrivească perfect nevoilor tale, noi oferim consultanță! Îți putem face cele mai bune recomandări de echipamente refurbished exact pentru nevoile tale, iar în magazinul IT online #webIT le vei găsi la cele mai bune prețuri din România!

Nu uita de garanție!

În mod normal, orice produs refurbished se vinde cu garanție de minim un an. Această garanție îți oferă siguranța că ai cumpărat un produs bun, calitativ, pentru folosire pe termen lung. Sfatul nostru este să eviți achiziționarea calculatoarelor refurbished dacă vânzătorul nu îți asigură garanție.

Magazinul online #webIT oferă tuturor produselor refurbished garanție între 1 și 3 ani. Pentru noi, calitatea produselor vândute este pe primul loc. Satisfacția noastră cea mai mare este ca tu să fii mulțumit de achiziția făcută de la noi!

Te-ai convins că merită să cumperi un desktop sau un laptop refurbished? Noi îți recomandăm acest lucru, dacă iei în considerare sfaturile de mai sus! Te așteptăm cu drag să ne vizitezi în magazinul nostru online!