Cum returnezi un produs?

Pasul 1 – Pentru retur sau nemultumiri scrie-ne pe adresa de e-mail contact@hashtagwebit.com

Pasul 2 – Pregatirea si returnarea coletului

Inainte de a trimite produsul verifica sa fie sigilat exact cum l-ai primit. Completezi formularul de retur si atasezi copia facturii produsului.

Pasul 3 – Expedierea coletului

Te rugam sa expediezi produsul printr-o firma de curierat, la alegere. Nu se accepta produsele returnate prin Posta Romana, care necesita sa fie ridicate de la sediul Postei Romane.

Produsul se va returna in cutia in care acesta a ajuns, daca exista, sau o alta cutie de carton, alaturi de o copie a facturii. Notati pe colet adresa noastra: Anghel A. Ana-Maria Intreprindere Individuala – Mun. Iasi, aleea Decebal nr.13A, bloc A7, ap.9, jud. Iasi. – telefon 0749 811 790

Anularea comenzii

Poti solicita anularea comenzii daca aceasta nu a fost predata deja firmei de curierat. Te rugam sa ne contactezi pe e-mail sau telefonic pentru a verifica statusul comenzii tale.

Termen de retur si conditii de returnare

In masura in care, ulterior livrarii produsului, nu mai doresti produsul, se poate proceda la returul acestuia, sub conditia ca returul sa se realizeze intr-un interval de maxim 14 zile de la momentul achizitionarii.

Conform OUG 34/2014, ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intri tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre tine, in posesia fizica a produselor. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art. 2, pct.1 al OUG 34/2014. Pentru alte informatii legate de returul produselor te rugam sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact sau la adresa de e-mail contact@hashtagwebit.com

Nu pot fi returnate produsele care prezinta urme de lovire, deteriorare, au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare.

Clientul este obligat sa trimita ambalajul cu produsul si dovada care sa ateste achizitionarea produsului (chitanta sau factura) cu acelasi curier in termen de 14 zile calendaristice de la data cumpararii. Sumele vor fi restituite intr-un interval de 14 zile lucratoare, in contul indicat de client in cadrul formularului de retur. Rambursarea este posibila numai in cazul in care toate cerintele prevazute in acesti termeni si conditii au fost indeplinite.

Costuri de transport

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.