REPARAȚII CALCULATOARE ȘI LAPTOPURI
Avem personal profesionist care efectuează toate tipurile de reparații calculatoare sau laptopuri, dar oferim și consultanță oricând ai nevoie!

Crearea de SOFTWARE

Îți construim softul dorit sau poți alege din portofoliul nostru programul de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale! Te poți baza pe noi 100%!

Upgrade calculatoare

Oferim consultanță în vederea alegerii echipamentelor noi sau pieselor pentru îmbunătățirea performanțelor în funcție de nevoile tale!

Instalare echipament

Îți oferim servicii complete! Instalăm orice fel de echipament ai nevoie fără ca tu să pierzi timpul! Rapid și în siguranță, servicii calitative si profesionalism! 10 ani experiență.

Reparații

Efectuăm reparații de orice fel, indiferent de problema cu care te confrunți. Adu echipamentul stricat la noi și îl vei ridica reparat, în cel mai scurt timp posibil!

Instalare sistem de operare

Instalăm sisteme de operare originale, cu licență, pentru echipamentele tale! Instalăm absolut orice pachet de programe la cerere.

Rețelistică

Configurăm rețelele tale și conectăm la rețea orice echipamente ai. Îți instalăm rețeaua oriunde ai nevoie, acasă sau la sediul tău!

Recuperare date

Ai pierdut date importante? Noi oferim servicii de recuperare date pierdute, corupte sau șterse de pe harduri vechi sau stricate.

Mentenanță

Asigurăm mentenanța echipamentelor  pentru ca tu să îți desfășori activitatea fără probleme! Reparații pe loc, serviciu disponibil inclusiv non-stop pentru clienții care desfășoară activități pe timpul nopții!
Prețuri servicii offline
  • Instalare Windows 7, 8, 10, 11 – 80 lei
  • Curățare + schimbare pastă termică – 120 lei
  • Pachet Windows Ready to go (Windows + programe) – 100 lei
  • Pachet HDD Swap (SSD + Caddy + Windows) – începând de la 300 lei
  • Pachet Fresh Start (curățare și schimbare pastă termică + Windows + programe) – 200 lei
  • Pachet Windows Premium (Windows + licență + programe) – 200 lei
  • Licență Windows 10 – incepand de la 100 lei
Ai nevoie de alte reparații sau vrei mai multe informații? Contactează-ne și te ajutăm garantat!