WEBSITE DE PREZENTARE
Ai nevoie de realizarea unui site de prezentare sau de un landing page? Îți oferim câteva caracteristici ale produselor noastre, ca să te convingi de calitatea serviciilor pe care le oferim în realizarea website-ului tău.

Compatibilitate

Clienții tăi utilizează 3 device-uri atunci când caută un serviciu sau un produs. De aceea, realizăm site-uri responsive și compatibile cu orice dispozitiv!

Design personalizat

Realizăm site-uri cu interfață simplă, claritate în grafică, design unic, atractiv și personalizat afacerii tale. Te vom scoate în evidență față de competiție într-un mod creativ!

Panou de administrare

Site-ul tău va avea o interfață de administrare simplă și prietenoasă, astfel încât să poți efectua modificări de conținut. Chiar dacă nu ai cunoștințe de webdesign, noi te învățăm tot ce trebuie să știi!

Promovare

Oferim soluțiile necesare creșterii și succesului afacerii tale. Site-ul tău de prezentare  va fi atractiv pentru clienții tăi și profitabil pentru tine. Suntem creativi, cu siguranță te vom impresiona!

Social-Media

Fiecare site pe care îl realizăm va fi conectat la canalele de socializare, astfel încât să fii mereu în atenția clienților tăi. Integrăm și setăm toate modulele necesare.

SEO

Fiecare proiect beneficiază de optimizare SEO pentru motoarele de căutare, astfel încât site-ul tău să apară organic în căutările pe Google.

Tariful pentru un website de prezentare începe de la 1000 lei, în funcție de cerințele tale.

Ofertă limitată! La orice website comandat, primești o lună de mentenanță gratuită! Sau poți alege unul dintre pachetele noastre de mentenanță pentru o perioadă de un an și primești 3 luni gratuite!

Pentru mai multe detalii, te rugăm să soliciți oferta personalizată!

 • Prețul nu include domeniul și găzduirea web, dar îți oferim consultanță gratuită pentru alegerea numelui de domeniu și a firmei de hosting.
MAGAZIN ONLINE
Suntem în perioada în care mediul online oferă posibilități nelimitate pentru afacerea ta! Astăzi este cel mai bun moment să deschizi un magazin online. Din ce în ce mai mulți consumatori se îndreaptă spre online. Succesul tău e doar la un pas distanță!

Compatibilitate

Clienții tăi cumpără de pe telefon, tabletă și calculator. Îți oferim un magazin responsiv și optimizat pentru toate dispozitivele existente pe piață!

Design personalizat

Fiecare magazin online realizat de noi va avea un design personalizat într-un mod creativ și va rezona atât cu viziunea ta, cât și cu specificul nișei tale.

Panou de administrare

Panoul de control va avea o interfață simplă, iar tu vei putea administra magazinul online cu ușurință, chiar dacă nu ai cunoștințe tehnice!

Promovare

Dacă dorești să te impui pe piață rapid, îți oferim servicii de promovare profesională pe Facebook si Google Ads! Analizăm competiția și le găsim punctele slabe.

Social-Media

Îți conectăm magazinul la toate canalele de socializare pe care le dorești. Astfel, vei beneficia de publicitate gratuită și vei avea o bază consistentă de clienți noi în fiecare zi.

SEO

Succesul tău e garantat dacă apari organic în căutările Google. Îți oferim un magazin online 100% optimizat pentru SEO. În plus, îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști SEO care să lucreze pentru tine.

Securitate

Implementăm sisteme avansate de securitate pentru a-ți proteja magazinul împotriva virușilor și atacurilor cibernetice. Ești în siguranță cu noi.

Plata online

Din ce în ce mai mulți clienți preferă să plătească online, cu cardul. Noi îți implementăm sisteme securizate ca să poți accepta plata cu cardul în magazinul tău.

Implementare produse

Indiferent că adaugi produsele în magazin manual sau prin import, avem soluțiile perfecte pentru tine. Ai nevoie de descrieri de produs unice și profesionale? Se rezolvă!

Tariful pentru un magazin online începe de la 2500 lei, în funcție de cerințele tale.

Ofertă limitată! Pentru orice magazin online comandat, primești o lună de mentenanță gratuită! Sau poți alege unul dintre pachetele noastre de mentenanță pe o perioadă de un an și primești 3 luni gratuite!
Pentru mai multe detalii, te rugăm să soliciți oferta personalizată!

 • Prețul nu include domeniul și găzduirea web, dar îți oferim consultanță gratuită pentru alegerea numelui de domeniu și a firmei de hosting.
MENTENANȚĂ WEB

STARTER

250leilunar
250leilunar
 • - Mentenanță simplă -

 • Asigurare funcționalitate completă:
 • - formulare de contact -
 • - conturi de email -
 • - link-uri interne/externe -
 • - protecție hack/viruși -
 • Update & backup conținut
 • Optimizare website
 • Consultanță și suport tehnic
 • 3 luni gratuit*

BUSINESS

550leilunar
550leilunar
 • Pachetul Starter +

 • Modificări conținut
 • Editare grafică
 • Optimizare SEO de bază
 • Configurări opționale
 • Implementare noi funcționalități
 • Suport și asistență tehnică în 48h
 • 3 luni gratuit*

CORPORATE

1,000leilunar
1,000leilunar
 • Pachetul Business +

 • Optimizare profesională SEO
 • Modificări nelimitate
 • Redesign
 • Adăugare de produse
 • Suport și asistență tehnică în max. 24h
 • 3 luni gratuit*
*Ofertă valabilă la semnarea contractului pentru o perioadă de 1 an.
MODELE DE WEBSITE-URI PREDEFINITE
Alte servicii

Devirusare

Un website virusat poate să-și schimbe designul, poate să trimită mesaje spam sau să redirecționeze utilizatorii pe alte site-uri. Poate să reproducă fidel pagini de plată sau pagini bancare. De asemenea, website-ul va fi blocat pe motoarele de căutare (Google, Yahoo!, Bing) și va fi adăugat în blacklist. Noi rezolvăm toate aceste probleme în cel mai scurt timp posibil.

Editare grafică

Website-ul tău are nevoie de cele mai bune imagini pentru a atrage atenția cumpărătorilor și pentru a da senzația de profesionalism. Oricât de bune ar fi produsele și serviciile tale, daca website-ul dă impresia de neprofesionalism, toată investiția ta va fi în van. Noi realizăm imagini de produse, galerii foto, imagini vectoriale, logo-uri – orice nevoie grafică ai, te ajutăm în cel mai scurt timp posibil!

Reparare site/erori

Se poate întâmpla să faci modificări la website-ul tău în urma cărora anumite funcționalități să nu mai ruleze corect. Ai instalat un plugin sau ai modificat codul și nu mai poți accesa site-ul? Apar pe site linii de cod, erori? Imaginile nu se mai afișează corect? Este stresant, dar nu te panica! Orice problemă se poate rezolva. Noi reparăm toate erorile fără să piezi date din site!

Redesign

Dacă businessul tău nu funcționează așa cum ți-ai dorit, deși ai produse și servicii bune, problema este designul site-ului. Fie nu este responsiv, fie nu arată profesional și nu inspiră încredere clienților. De aceea, noi te ajutăm cu un redesign profesional și creativ, fără ca tu să pierzi vreo informație din site!

Consultanță

Tu ești administrator de business sau manager. Este normal să nu ai cunoștințele tehnice ale unui ITst de profesie. De aceea, îți punem la dispoziție toată experiența noastră și îți oferim consultanță în orice domeniu legat de IT, software, echipamente, rețelistică, reparații, webdesign, SEO etc.

Suport tehnic

Asigurăm suport tehnic ultra-rapid atât pentru proiectele executate de noi, cât și pentru proiectele tale executate de alte firme. Ai o problemă pe care nu o poate nimeni rezolva? Noi o rezolvăm cu siguranță! Contactează-ne și hai să găsim cele mai bune soluții pentru problema ta.